Mondhygiënist

Onze mondhygiënist speelt een belangrijke rol in het onderhouden van uw mondgezondheid. Een van de voornaamste taken is het uitvoeren van grondige gebitsreinigingen om tandplak en tandsteen te verwijderen. Dit helpt om problemen zoals gaatjes en tandvleesontstekingen te voorkomen en zorgt ervoor dat uw gebit in goede conditie blijft.

Daarnaast biedt onze mondhygiënist nuttig advies over mondverzorging. We leggen uit hoe u uw tanden het beste kunt poetsen en flossen, en welke producten u kunt gebruiken voor een optimale mondhygiëne. Dit persoonlijke advies is afgestemd op uw specifieke situatie, zodat u thuis goed voor uw gebit kunt zorgen.

Ook zorgt zij voor het vroegtijdig opsporen van mogelijke tandheelkundige problemen. Door regelmatige controles kunnen we eventuele problemen zoals beginnende gaatjes of tandvleesproblemen tijdig identificeren en behandelen, waardoor grotere ingrepen in de toekomst mogelijk worden voorkomen. Bij Mondzorg in Goede Handen in Rotterdam Zuid zorgen we ervoor dat uw mondgezondheid goed wordt bewaakt en ondersteund.